Cahidolover01 © Alle rechten voorbehouden Privacybeleid | ~ Info over site ~

Home.Civan.Foto's.Hobbies.Social media.Julian.
Laatste Update: 10/11/2017

Cahidolover01 © Alle rechten voorbehouden Privacybeleid | ~ Info over site ~

Home.Civan.Foto's.Hobbies.Social media.Julian.

* Mijn naam

* Mijlpalen

* Horoscoop

* Lengte en gewicht

* Melktandjes

* Babytijd

* twiego

* Coco

* Bolt

* Tweety

Extra info
Horoscoop

Sterrenbeeld: Stier (Taurus)
Geboren tussen: 21-04 en 21-05
Teken: Aarde

 

De stier is een geduldige, harde werker. De stier werkt het liefst in een rustig tempo dat hij/zij lang vol kan houden en wat de stier doet, dat doe hij/zij goed. Andere mensen kunnen de stier soms wat traag vinden, maar zijn/haar zorgvuldigheid kost nu eenmaal tijd. Als andere mensen dingen sneller kunnen dan de stier, betekent dat waarschijnlijk dat ze minder zorgvuldig zijn. Stieren staan nu eenmaal bekend om hun zorgvuldigheid en nauwkeurigheid.

De stier is gemakkelijk in de omgang met andere mensen. De stier is een gevoelig mens met een evenwichtig karakter. De stier is niet gemakkelijk boos te krijgen, maar is hij/zij eenmaal boos dan is hij/zij ook een echte stier! Iemand die een stier kwaad maakt, kan maar beter dekking zoeken. De stier moet oppassen dat hij/zij op zulke momenten geen dingen zegt of doet, waar hij/zij later spijt van krijgt. De stier moet dan ook proberen niet te lang boos te blijven, een probleem waar veel stieren last van hebben.

De stier is erg gesteld op zekerheid, comfort en ontspanning, maar moet oppassen dat zijn/haar hang naar zekerheid en comfort niet leidt tot luiheid en desinteresse in alles wat nieuw en anders is. De stier is geen avonturier, maar af en toe iets nieuws proberen kan geen kwaad. De stier toont zijn/haar gevoelens aan andere vaak op een materialistische manier, bijvoorbeeld door ze een cadeautje te geven. Ook vindt de stier het leuk als hij/zij van anderen iets krijgt.

De stier houdt van praktische werkzaamheden. Abstracte en onduidelijke doelen spreken een stier niet aan. Als de stier eenmaal ergens echt warm voor is gelopen, is hij/zij niet meer te stoppen en zal alles doen om zijn/haar doel te bereiken. Veel stieren houden van koken. Stieren die niet van koken houden, houden in ieder geval van lekker eten!